Valikko
Valikko

Jimmy Kurvinen

IT-asiantuntija

Jimmy Kurvinen on yli 20-vuotta IT-alalla ollut IT-asiantuntija. Alunperin hän on tehnyt töitä peruskoulu pohjalta aina viimevuoden joulukuuhun asti kunnes hän suoritti InfoCaren (nyk. Onitio) kautta oppisopimuksella tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon. Jimmyn monipuoliseen työnkuvaan kuuluu muun muassa eri merkkisten tulostimien, kannettavien tietokoneiden, pöytäkoneiden sekä palvelimien huoltoa ja oikeastaan homma kuin homma luonnistuu! Työpäivät voivat siis koostua monipuolisesti erilaisista tehtävistä. Jimmy toimii myös työsuojelutoimikunnassa. Työn puolesta paljon ajaessa ja erilaisten asiakkuuksien parissa työskennellessä saa laajempaa näkökulmaa ja kehitysideoita työsuojeluun liittyen. Jimmy asuu Varsinais-Suomessa Pöytyällä ja työskentelyalueena on pääsääntöisesti nimenomaan Varsinais-Suomi, mutta tarvittaessa ajellaan muuallekkin. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta. 10-vuotias poika sekä 8-vuotias tyttö. Vapaa-ajalla Jimmy pyöräilee, pelaa biljardia ja käy frisbeegolfaamassa.

IT-alalla on monipuolisesti työtehtäviä erilaisilta osa-alueilta. Ja eräs työkeikka pitiki sisällään vähän erilaista tekniikkaa.

”Asiakkaana oli yritys jolle asennettiin lämpötilasensoreita suurkeittiöiden astianpesukoneisiin, kylmätilasensorit jääkaappeihin ja pakastimiin sekä vastaanottimet mitkä ottavat datan sensoreilta ja lähettävät sen järjestelmään. Aluksi suunniteltiin työn kulkua, katsottiin paikat läpi ja ruvettiin asentamaan. Kollega oli mukana oppimassa, sillä tehtävä ei ollut hänelle entuudestaan tuttu. Itse noita hommia jo jonkin verran tehneenä olin perehdyttämässä häntä, jotta saadaan lisää osaajia myös tälle osa-aluelle. Asennustyötä tehtiin useampiin erilaisiin astianpesukoneisiin, joissa kaikissa oli vähän erilainen tekniikka.

Tämän jälkeen asennettiin kylmätilasensorit ohjeistuksen mukaisesti oikeisiin paikkoihin sekä vastaanottimet jotta järjestelmä kokonaisuudessaan toimii.

Laitteiston avulla yrityksen sekä laitteiston toimittajan on helppo seurata dataa, mitä sensorit lähettävät ja tarvittaessa pystyy reagoimaan mikäli laitteistot eivät pysy sallittujen raja-arvojen sisällä.

Asennustyö tehtiin siistien asennustapojen mukaisesti. Asiakkaan kanssa käytiin yksityiskohtaisesti koko asennusprosessi läpi. Asennustoimenpiteet kuvattiin ja dokumentoitiin jatkoa ajatellen muille tekijöille. Näin ollen seuraavalla kerralla asennusprosessi on helpompi, koska ohjeet prosessin kulkuun löytyvät helposti.”